Over Goedbewind

GOEDBEWIND ONTZORGT FINANCIEEL!

In 2010 wordt Goedbewind opgericht door Dhr. E.S. Schrikkema als GoedBewind.nl. Sinds deze start als een familiebedrijf zijn we langzaam uitgegroeid tot een organisatie met 8 medewerkers.

In 2016 verandert er veel voor de bewindvoerdersorganisaties. Per 1 april 2016 gaan een aantal aanvullende eisen gelden voor de bewindvoerderskantoren. Daarom hebben wij  in de jaren vóór 2016 alvast wat veranderingen ingezet om u beter te kunnen helpen en aan de eisen te voldoen zodat wij u mogen kunnen blijven helpen. Eén van de veranderingen is dat Goedbewind per 1 juli 2015 is omgezet naar een BV (besloten vennootschap).  Hierdoor verandert er voor u verder niets want u wordt uiteraard  nog steeds geholpen door de (vaak bij u al bekende) medewerkers van Goedbewind.

GOEDBEWIND BLIJFT ZICH ONTWIKKELEN

Een andere verandering is de contacten per telefoon. Binnen Goedbewind hebben wij nu twee teams werkzaam. Onze clienten zijn willekeurig onderverdeeld onder deze teams. Als u telefoonnummer bij ons bekend is wordt u direct doorgeschakeld met het juiste team.

Belt U met een onbekend telefoonnummer of een afgeschermd telefoonnummer dan krijgt u een keuzemenu waarin uw postcode en huisnummer wordt gevraagd en ook uw burgerservicenummer (bsn). Als u dat dan correct invoert krijgt u ook het juiste team.

Ook de dienstverlening van Goedbewind wordt steeds breder. Waar we in 2010 begonnen als bewindvoeders is er nu een heel pakket aan financiële dienstverlening die wij voor u verzorgen. Wij richten ons op Gelderland, en zijn gevestigd in Arnhem. Wilt u meer weten over Levensexecutie, Executie, Vereffening, Mentorschap, Curatele, Budgetbeheer en Bewindvoering? Neem gerust contact op met GoedBewind of bel: 085 – 30 38 700.

GoedBewind is lid van de Branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders BPBI.

 • 2010

  Oprichting GoedBewind.nl

  Oprichting GoedBewind.nl door Dhr. E.S. Schrikkema. Het begin van een mooie reis.

 • 2015

  Goedbewind.nl B.V.

  In 2016 verandert er veel voor de bewindvoerdersorganisaties. Per 1 april 2016 gaan een aantal aanvullende eisen gelden voor de bewindvoerderskantoren. Daarom hebben wij de jaren ervoor alvast wat veranderingen ingezet om u beter te kunnen helpen en aan de eisen te voldoen zodat wij u mogen kunnen blijven helpen.

  Eén van de veranderingen is dat Goedbewind.nl per 1 juli 2015 is omgezet naar een BV (besloten vennootschap). Dit verandert verder voor u niets want u wordt uiteraard  nog steeds geholpen door de (vaak bij u al bekende) medewerkers van Goedbewind.

  2015

 • 2018

  Goedbewind

  In 2018 slaat Goedbewind een nieuwe weg in door dienstverlening te verbreden. Naast bewindvoering, budgetbeheer, curatele en mentorschap gaan wij ook werkzaam zijn als vereffenaar, executeur en levensexecuteur.

  Om dit nieuw elan te geven veranderen wij onze huisstijl met een nieuw logo, en lanceren we een nieuwe website.

 • 2020

  10 jaar Goedbewind!

  Goedbewind bestaat al weer 10 jaar. En we hebben niet stil gezeten! In 2020 stapt goedbewind over op een nieuw software pakket, en zijn we druk bezig met het ontwikkelen van software die onze workflow nog verder zal optimaliseren. Het resultaat? Meer tijd voor persoonlijke aandacht voor onze cliënten!

  Ook zijn er twee nieuwe medewerkers aangenomen, en richten we onze pijlen inmiddels verder dan alleen Arnhem.

  2020

Goedbewind helpt u graag!