Mentorschap

Goedbewind voor mentorschap in Arnhem en omstreken

Het kan voorkomen dat u, of bijvoorbeeld een familielid door lichamelijke en/of geestelijke problemen niet meer zelf kan beslissen over verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding. Goedbewind kan dan als mentor uitkomst bieden.

Deskundige en vertrouwde mentor

Bij mentorschap gaat het vaak om ingrijpende persoonlijke vraagstukken. Bijvoorbeeld bij de keuze over wel of niet zelfstandig blijven wonen. We overleggen dan ook altijd zoveel mogelijk, voor we een beslissing nemen. Het is dus belangrijk dat u voor een mentor kiest die u vertrouwt en die uw belangen deskundig behartigt.

Mentorschap door Goedbewind

Een mentor wordt benoemd door de kantonrechter. U kunt aangeven dat u het mentorschap wilt laten uitvoeren door Goedbewind. Wij gaan dan het gesprek aan met hulpverleners en behartigen uw belangen bij het opstellen van een zorgplan en behandelingsbesprekingen. We controleren ook of de afspraken op dit gebied daadwerkelijk worden nagekomen. Wanneer dat nodig is regelen we aanvullende zorg.

Meer weten over mentorschap in Arnhem?

Wilt u meer weten over mentorschap door Goedbewind? Neem gerust contact op met Goedbewind of bel: 085 – 30 38 700.

Goedbewind helpt u graag!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op

Heeft u zelf hulp nodig met schuldproblematiek? Of heeft u verhoogd risico op de ziekte van Altzheimer en wilt u problemen voor zijn? Kent u personen die zorg en aandacht nodig hebben door onafhankelijke professionals? Of heeft u een vraag over een van onze diensten?