Curatele

Goedbewind voor curatele in Arnhem

Curatele kan een oplossing bieden wanneer u, of bijvoorbeeld een familielid de persoonlijke en financiële zaken niet meer zelf kan regelen. Bijvoorbeeld bij dementie of een psychiatrisch probleem. Maar ook wanneer iemand helemaal niet met geld kan omgaan. De rechtbank kan dan een curator aanwijzen als wettelijke vertegenwoordiger.

Wat doet de curator?

Bij curatele – ook wel ondercuratelestelling genoemd – neemt de curator het beheer van de financiën en de zorg voor persoonlijke belangen over. Dit zorgt voor bescherming en brengt zaken op orde. Bij curatele gaat het om ingrijpende, persoonlijke zaken. Het is dan ook belangrijk dat u een partij kiest die u vertrouwt en die de belangen deskundig behartigt. Goedbewind is professioneel en staat altijd dichtbij u.

Curatele aanvragen

Curatele kan door uzelf, een familielid of een instantie worden aangevraagd bij de rechtbank. U kunt hierbij aangeven dat Goedbewind de ondercuratelestelling gaat verzorgen.

Meer weten over curatele?

Wilt u meer weten over curatele door Goedbewind  Neem gerust contact op met Goedbewind of bel: 085 – 30 38 700.

Goedbewind helpt u graag!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op

Heeft u zelf hulp nodig met schuldproblematiek? Of heeft u verhoogd risico op de ziekte van Altzheimer en wilt u problemen voor zijn? Kent u personen die zorg en aandacht nodig hebben door onafhankelijke professionals? Of heeft u een vraag over een van onze diensten?