Budgetbeheer

Goedbewind helpt u met budgetbeheer in Arnhem

Als u ernstige schulden heeft of juist financiële problemen wilt voorkomen, kan Goedbewind met budgetbeer uitkomst bieden. Wij nemen dan het beheer over uw inkomsten en uitgaven van u over. Uw inkomen wordt op een speciale rekening gestort waar alleen wij bij kunnen. Wij zorgen dat uw vaste lasten betaald worden en u krijgt wekelijks of maandelijks leefgeld. Zo brengen we rust in uw financiële situatie en voorkomt u problemen als huisuitzetting of afsluiting van gas, licht en water.

Hoe werkt budgetbeheer?

U kunt budgetbeheer zelf aanvragen. Budgetbeheer kan ook geëist worden door een organisatie die Goedbewind alleen bepaalde rekeningen betaalt, bijvoorbeeld de huur of hypotheek en de ziektekostenpremie. De rest betaalt u dan zelf. Er zijn allerlei afspraken mogelijk.

Waarom Goedbewind ?

Wij hebben ruime ervaring met alle vormen van budgetbeheer en stellen altijd uw belangen centraal.

Hoe lang duurt budgetbeheer?

Vraagt u zelf om budgetbeheer, dan bepaalt u uiteraard ook zelf hoe lang dit mag duren. Is het een eis van een schuldhulpverlenende organisatie? Dan duurt budgetbeheer meestal drie jaar. Verlengen is mogelijk.

Meer weten over budgetbeheer?

Wilt u meer weten over budgetbeheer door Goedbewind ? Neem gerust contact op met Goedbewind of bel: 085 – 30 38 700.

Goedbewind helpt u graag!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op

Heeft u zelf hulp nodig met schuldproblematiek? Of heeft u verhoogd risico op de ziekte van Altzheimer en wilt u problemen voor zijn? Kent u personen die zorg en aandacht nodig hebben door onafhankelijke professionals? Of heeft u een vraag over een van onze diensten?