10 jaar Goedbewind

Het is eigenlijk tijd voor een bescheiden feestje, maar dat kan natuurlijk helemaal niet in de huidige anderhalve meter samenleving. Maar we willen het ook niet ongemerkt voorbij laten gaan! We zijn er heel trots op dat Goedbewind inmiddels 10 jaar bestaat. Misschien kent u ons nog niet zo goed, dus wellicht is het goed dat we ons nog een keer voorstellen.

Goedbewind is een middelgrote bewindvoerder in de regio Arnhem. Sinds de oprichting in 2010 maken wij een enorme groei door. Zo wordt de kring waarin wij werken steeds groter. Na het begin in Arnhem, en uitbreiding in Lochem, Zutphen, Laren, Harfsen, Almen en Eefde kunnen we nu zeggen dat we inmiddels werkzaam zijn in heel Gelderland.

Naast bewindvoering, door middel van meerdere teams met bekwame bewindvoerders, zijn wij werkzaam als mentor, voor het geval iemand niet meer in staat is zorg keuzes te maken. Hoewel curatele niet meer zo vaak wordt uitgesproken door Nederlandse rechters kunnen wij ook als curator ingezet worden. Andere diensten die wij verlenen zijn budgetbeheer, executeur, levensexecuteur, en vereffenaar.

Het verschil dat Goedbewind maakt

Goedbewind staat voor professionaliteit, korte lijntjes en innovatie. Wij volgen het nieuws in het vakgebied op de voet, en proberen voorloper te zijn in het ontwikkelen van nieuwe strategieën om het werkproces te versnellen en daardoor meer tijd te hebben voor de cliënt.

Ook werken we nauw samen met software leveranciers om voorloper te zijn en te blijven in high precision workflow. Dus aan de ene kant proberen we zeer doeltreffend en snel te werken, aan de andere kant proberen we maatwerk te leveren en meer kwaliteitstijd en persoonlijke aandacht voor onze cliënten te maken.

Een van de nieuwste ontwikkelingen is de samenwerking met zorginstellingen. Zorgmedewerkers zijn vaak de meest directe lijn met personen die dienstverlening zoals mentorschap en levensexecutie hard nodig hebben. Deze personen zijn vaak zelf niet meer in staat om hier de nodige stappen voor te zetten.

Alerte zorgmedewerkers staan wij bij om de ingewikkelde intake-procedures zorgvuldig te doorlopen. Ook hiervoor zijn wij iets nieuws aan het ontwikkelen. Binnenkort kunnen zorgmedewerkers bij goedbewind met op maat gemaakte software een aanvraag doen voor iemand die daartoe niet meer in staat is.

Natuurlijk worden ook wij getroffen door de corona-crisis en hebben wij de nodige maatregelen moeten nemen om onszelf en onze cliënten te beschermen. Net als u hopen we dat het oude normaal snel weer bereikt kan worden. Tot die tijd zullen we echter meer op afstand moeten werken en is ons kantoor gesloten voor bezoek. Raar en vervelend, maar noodzakelijk. Dus helaas geen feestje, geen borrel dit jaar. Maar we wilden het ook niet helemaal voorbij laten gaan.

We weten zeker dat we de komende 10 jaar de stijgende lijn die we ingezet zijn kunnen vasthouden. Daarom kijken we graag met u samen uit naar een goede samenwerking, op naar de 20!