Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij besloten extra maatregelen te treffen die passen bij de richtlijnen vanuit het RIVM. Dit houdt voor u het volgende in.

Onze collega’s van GoedBewind zullen zoveel mogelijk werken vanuit huis. Wij blijven voor onze cliënten van GoedBewind gewoon telefonisch bereikbaar tussen 09.30-12.00 uur. Per mail blijven wij vanzelfsprekend eveneens bereikbaar.

Er zullen geen huisbezoeken plaatsvinden. De afspraken die al gepland zijn, zullen op een ander moment plaatsvinden. Hierover neemt de bewindvoerder/mentor contact met u op. Ook zullen wij in overleg met de Rechtbank niet aanwezig zijn bij zittingen. Ons kantoor zal worden gesloten voor bezoek.

Intakegesprekken zullen ook telefonisch gedaan worden.

Mocht u post langs willen brengen, dan kan dit worden gedeponeerd in onze brievenbus.

Deze maatregelen zullen in principe gelden tot 1 juni. Hierin zullen we het beleid van het RIVM blijven volgen. Houdt u er rekening mee dat onze reactietermijnen langer kunnen zijn dan normaal gesproken. Dit geldt bijvoorbeeld voor wachttijden aan de telefoon, maar ook voor doorlooptijden van de post. Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bedankt voor uw begrip.

Goedbewind, bewindvoerder in Arnhem. Ook voor Curatele, Budgetbeheer, Mentorschap, Executeur, Levensexecuteur, Vereffenaar.